26 d'abril de 2024

Centenars d'espectadors s'apropen a la trobada d'autos clàssics i mítics de Manlleu

Aquest diumenge es va realitzar la setena edició amb més de 130 participants evidenciant que l'activitat va a l'alça

elter.net 24 de setembre de 2018 a les 12:04
Més de 130 cotxes van aparcar a la zona de l'Embarcador | Constanci Navarro

La zona de l’Embarcador del Ter va ser l’epicentre català dels cotxes clàssics aquest passat diumenge, quan 135 automòbils mítics van exhibir-se i van realitzar una ruta davant els centenars d’espectadors que van passar durant la jornada matinal.


A partir de les 8.30h del matí els cotxes van arribar progressivament al Passeig del Ter i durant tot el matí es van poder veure per part dels aficionats i espectadors que s’acostaven a la zona. Al voltant de les 11h i després d’esmorzar, els clàssics van enfilar cap a la carretera de la Trona direcció Sant Bartomeu del Grau, per tornar a baixar a Manlleu i preparar-se per l’entrega de premis.


En aquest cas es va donar el trofeu al pilot més jove i al més gran, i també al millor restaurat, encara que en aquest últim cas, segons ha afirmat a Ràdio Manlleu el president dels Autos Clàssics i Mítics de Manlleu, Jesús Orihuela, “han estat molts els que estaven molt ben restaurats però havíem d’entregar el premi”. El mateix Orihuela ha destacat que la trobada “cada any aplega més participants i espectadors”.

Etiquetes:
Societat