25 d'abril de 2024

L'Escola de Música de Manlleu i el Teatre Centre presenten l'òpera infantil «Brundibár»

Comptarà amb una quarantena de cantaries del cor de l'escola i es realitzarà a l'Espai Rusiñol

elter.net 27 de setembre de 2018 a les 09:20
L'Espai Rusiñol serà l'escenari de la representació | Teatre Centre

L'Escola de Música de Manlleu i el Teatre Centre presenten l'òpera infantil "Brundibár", que es representarà els propers 29 de setembre a les 21.30 h i 30 de setembre a les 18 h a l'Espai Rusiñol de Manlleu. "Brundibár" és una òpera infantil en dos actes composta el 1938 per Hans Krása sobre un llibret en txec d'Adolf Hoffmeister.


L'obra va ser escrita el 1938, però Hans Krása, el seu autor, no va poder-ne assistir a l'estrena, perquè havia estat deportat al camp de concentració de Terezín. Allà, va tornar a escriure l'obra, i la va fer representar pels nens i nenes del camp que, gràcies a la música, aconseguiren així la sensació d'una certa normalitat en els moments més durs del captiveri. La peça, que parla de l’opressió de manera crítica, exposa els valors de la pau i la tolerància. 


En el muntatge que s'estrenarà a manlleu, s'hi podran trobar una quarantena de cantaires del cor de l'Escola de Música, i la direcció musical anirà a càrrec de Buia Reixach, amb la direcció artística de Josep Colomer.

Etiquetes:
Cultura