25 d'abril de 2024

S'engega concurs d'Instagram per conèixer la visió del jovent sobre Manlleu

És un instrument estratègic per definir com hauria de ser el municipi en un futur en l'àmbit de la joventut

elter.net 27 de setembre de 2018 a les 13:16
El dia límit per participar-hi és el 6 d'octubre | elter.net

En el marc de la fase de diagnosi del Pla Local de Joves de Manlleu, el Servei de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa un concurs d’Instagram i un Racó Jove perquè mitjançant les fotos i opinions del jovent de la ciutat es pugui definir com hauria de ser el municipi en un futur en l’àmbit de la joventut.


El concurs es va iniciar aquest dimecres i s’allargarà fins al 6 d’octubre, coincidint així amb el cap de setmana de la Fira del Porc i la Cervesa. El guanyador obtindrà 250 euros que se’ls podrà gastar en un dels establiments del MAB Manlleu i per participar-hi, cal penjar un màxim de cinc fotografies al compte personal d’Instagram, que s’ha de tenir obert, publicant-les amb l’etiqueta #Manlleujove i mencionant l’usuari @manlleueja.


El tema de les fotografies és lliure però en el text s’han de respondre tres preguntes: “Com és el teu dia a dia a Manlleu?”, “Què t’agrada o què et preocupa?” i “Quines coses es podrien millorar?”. Per participar-hi cal tenir entre 12 i 30 anys i es pot fer fins al pròxim 6 d’octubre a les 19 h.


La segona acció que es proposa consisteix a participar al Racó Jove. És un espai de tipus presencial i que s’habilitarà al punt informatiu de la Fira del Porc i la Cervesa, on tots els joves podran dir la seva i participar al sorteig, que es realitzarà el mateix 6 d’octubre a les 20 h a la Plaça Fra Bernadí.

Etiquetes:
Societat