24 d'abril de 2024

L'ANC i el CDR de Manlleu organitzen diversos actes a l'escola Puig-Agut pel primer aniversari de l'1-O

Durant el cap de setmana es faran activitats des de concerts a parlaments i es tornarà a votar simbòlicament

elter.net 27 de setembre de 2018 a les 18:09
El Puig-Agut es va omplir de gent l'1 d'octubre de l'any passat | elter.net

Aquest pròxim dilluns farà un any dels fets de l'1 d'octubre, dia en què la gent d'arreu de Catalunya va ser cridada a votar en un referèndum sobre la independència. Per recordar aquella jornada, que l'ANC i el CDR de Manlleu organitzen els actes sota el lema "Tornem als col·legis". Tindran lloc a l'Escola Puig-agut de Manlleu, un dels centres en els quals els manlleuencs i manlleuenques van acudir a votar ara fa un any.


El dissabte 29 de setembre a partir de les set de la tarda, hi haurà concert a càrrec de Serpencanta, Isidre Arau, Titot, Resiliència, Esquerda, PD Bengala i la projecció del documental el primer dia d'octubre. El diumenge 30 de setembre, durant tot el dia, s'hi faran activitats tan diverses com jocs infantils, concurs de truites, castellers, un dinar popular i un torneig de bitlles catalanes. També hi haurà actuacions musicals amb Joan Usart, Anna Solans i Ferran Albrich, i no faltaran els parlaments i les urnes perquè qui volgui, pugui tornar a votar durant aquesta jornada.


Pel dilluns 1 d'octubre, des de l'ANC i el CDR de Manlleu es fa una crida a anar a les manifestacions de Barcelona, però no es perd la concentració setmanal a la plaça Fra Bernadí del dilluns per seguir reclamant l’alliberament dels presos polítics.

Etiquetes:
Societat