25 d'abril de 2024

Gerard Farrés protagonitza la millor etapa al Dakar acabant en la tercera posició

Sens dubte, la notícia del dia ha estat l'abandonament de Carlos Sainz quan liderava la prova en cotxes

El Ter 15 de gener de 2009 a les 18:13
Gerard Farrés ha aconseguit el millor resultat en el Dakar 2009
Tot i que la gran notícia ha estat l'abandonament de Carlos Sainz, el gran protagonista, en clau osonenca, ha estat la tercera posició de Gerard Farrés. Després que ahir l'etapa s'anul·lés per culpa de la boira, aquest dijous Farrés, tot i la lesió al canell, ha fet una etapa perfecta.

Gerard Farrés només ha entrat per darrera de Marc Coma i del francès Cyril Despres, que ha guanyat l'etapa. Ha perdut poc més de nou minuts. La classificació demostra que Farrés ha corregut com els campions i que la seva progressió en la prova ha estat espectacular. A la general, Gerard Farrés puja fins a la posició 22. Marc Coma ha corregut amb prudència i controlant el seu avantatge de més d'una hora a la general.

L'etapa d'aquest dijous ha estat curta amb 213 quilòmetres cronometrats, però exigent amb un últim tram de dunes i amb la presència de la pluja. Qui ha notat l'exigència ha estat el madrileny Carlos Sainz que al quilòmetre 79 ha caigut per un desnivell i ha hagut d'abandonar.

Nani Roma tampoc ha tingut sort. Al quilòmetre 165 ha hagut de parar-se durant més d'una hora per problemes mecànics. La victòria de l'etapa ha estat pel sudafricà De Villiers amb Volkswagen que ocupa el liderat.

Nani Roma ha tingut problemes mecànics

Etiquetes:
Esports