26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu encaixa la primera derrota de la temporada (0-1)

L'equip manlleuenc perd el lideratge i es situa tercer en la classificació de Primera Catalana

elter.net 30 de setembre de 2018 a les 21:20
Imatge del partit AEC Manlleu 0 - 1 Vilassar de Mar | Raimon Roma

Després de quatre victòries consecutives per començar la lliga, el primer equip de l'AECManlleu va perdre contra el Vilassar de Mar (0-1) a causa d'un solitari gol de Roger Peña al minut 8 de partit.


Els maresmencs es van quedar amb 10 abans del descans i el segon temps, tot i les bones intervencions d’Iván González i el domini en atac dels manlleuencs, la manca d’encert va evitar la remuntada.


El partit pels interessos de l’equip local no podia començar pitjor. Al minut 8, l'exjugador del Manlleu, Roger Peña, enviava un xut a porteria que desviava un defensa i així es convertia en una paràbola impossible per Iván i en el primer i únic gol de l'enfrontament.


El partit no tenia dominador i la més clara pel Manlleu la tenia Fredi de joc quan, després de superar el porter Imanol amb un xut creuat, veia com un defensa visitant la treia sota pals amb la punta de la bota mentre el Municipal ja cantava el gol. Fins al descans, els dos equips lluitaven totes les pilotes i en una d'elles, just al minut 45, el jugador del Vilassar de Mar, Soufiane, veia la vermella directa per una agressió sobre Criado.


Amb superioritat numèrica el Manlleu va dominar de principi a fi el segon temps. No obstant això, Iván va aparèixer, una setmana més, per salvar un u contra u davant un davanter visitant quan el segon gol semblava cantat. Els de Nil Tomàs i Albert Santanera tocaven i tocaven la pilota a camp rival però no acabaven d'encertar i trobar l'espai per fer mal a un Imanol, porter maresmenc, que va aparèixer a l'últim quart d'hora per donar els tres punts al seu equip.


Primer, a un potent xut del debutant Raúl Campayo va treure una bona mà però sobretot, ja al temps afegit, a l'última jugada del partit, salvant una canonada a boca de canó de Balagué. Una oportunitat d'or que no va aprofitar el Manlleu, que va veure com el Vilassar era el primer rival capaç de superar-los. Tot i això, l'AEC Manlleu va lluitar fins al final i va donar una bona imatge.


Propera parada: UE Rubí.


 


Fitxa tècnica:


 


AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí (Llivina, min. 83), Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Àlex Soler, min. 69), Adriel (Campayo, min. 53), Kako, Fredi, Martí Soler i Crivillé (Balagué, min. 53).


 


UE Vilassar Mar: Imanol, Varese, Fuentes, Gámiz, Peña, Edu Domingo, Mendoza (Ferran, min. 84), Ali (Riera, min. 46), Soufiane, Cristian (Granero, min. 76) i Matamala (Bargalló, min. 42).


 


Gol: 0-1, min. 8, Peña.


 


Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto. Va amonestar amb targeta groga Fredi, Payán i Raül Garcia (Manlleu) i Mendoza, Varese, Cristian, Peña i Bargalló (Vilassar Mar). Vermella directa a Soufiane (Vilassar Mar).


 


Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu.


 


Els resultats de la jornada 6 al grup 1 de Primera Catalana:


 


Argentona 0-7 Lloret


 


Sabadell Nord 0-4 Girona C


 


San Juan Montcada 2-1 Farners


 


Can Vidalet 1-0 La Jonquera


 


Guineueta 0-1 Sant Cugat


 


Tona 2-1 Vic


 


Llagostera B 2-0 Rubí


 


Banyoles 1-0 Palamós

Etiquetes:
Esports