25 d'abril de 2024

Concentració especial a la Plaça Fra Bernadí per commemorar l'1-O

A Vic també hi haurà actes a la tarda amb participació i presència manlleuenca

elter.net 1 d'octubre de 2018 a les 09:34
Els actes a Manlleu començaran a les 8 del vespre | ANC Manlleu

Tots els dilluns, a la Plaça Fra Bernadí, l’ANC Manlleu organitza una trobada reivindicativa per demanar la llibertat dels presos polítics i asseguren que no deixaran de fer-ho fins a veure’ls de nou al carrer i fora de la presó. Avui, un any després del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, la concentració serà més especial i reivindicativa que mai.


A partir de les 20 h, com és habitual es realitzaran els parlaments i a més a més, es podran escoltar dos concerts a càrrec dels grups “La Palma Jazz Band” i “Té Delegat’s”. Tots els assistents podran gaudir de coca amb llonganissa i, a més a més, es farà una commemoració especial amb motiu del dia 1 d’octubre i es procedirà a sortejar el guanyador dels quadres realitzats per artistes manlleuencs anomenat “Art Groc”, el qual els beneficis s’han destinat a l’Associació Catalana de Drets Civils.


Això serà a Manlleu però una hora abans, a partir de les 19 h, a Vic també es realitzarà un acte de commemoració amb la presència de l’Alcalde de Manlleu, Àlex Garrido i amb l’actuació musical, entre d’altres, del cantant manlleuenc Guillem Roma.

Etiquetes:
Societat