26 d'abril de 2024

La Taula per la crisi de Vic es compromet a treballar per l'impuls de l'economia global

La Taula es va constituir aquest dimecres amb l’objectiu de plantejar mesures per pal·liar els efectes de la crisi

El Ter 15 de gener de 2009 a les 18:22
Una imatge de l'acte de constitució de la Taula per la crisi
L’Ajuntament de Vic, a través de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), va constituir formalment la Taula per la Crisi aquest dimecres. Fomentar la creació de noves activitats empresarials, formar a les persones que perden el seu lloc de treball i crear-ne de nous són els principals objectius que s’ha marcat.

Josep Burgaya va explicar que per aconseguir els objectius caldrà “incidir en la formació ocupacional, professional, continuada i universitària”, així com també “en la manca de finançament de les empreses i emprenedors, i en fomentar l’emprenedoria” ha afegit.

La Taula està integrada per representants d’institucions (Universitat de Vic, Cambra de Comerç, Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Vic – ImpeVic), organitzacions (sindicats UGT i CCOO) i representants de la societat civil (comerciants, empresaris i consultors). Aquesta comissió de treball està presidida pel president de l’ImpeVic i president de l’Àrea Econòmica i Hisenda de l’Ajuntament de Vic, Josep Burgaya. La Taula es reunirà mensualment.

La Taula per la crisi treballarà a través de la creació de tres comissions específiques per abordar objectius concrets. Les tres comissions, que ja s’han posat en marxa, fan referència a la formació, al finançament per a nous projectes professionals, i a la informació sobre recursos i ajuts públics a petites i mitjanes empreses que puguin estar interessades Aquestes comissions faran propostes al plenari de la Taula de cara a l’aprovació de la seva viabilitat.
Etiquetes:
Economia i empresa