25 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu es prepara per a un cap de setmana de Porc i Cervesa intens

Entrevistes, programes especials i molt més des d'una parada oberta a la participació de tothom

elter.net 4 d'octubre de 2018 a les 19:39
Un moment del programa especial de Ràdio Manlleu a la passada edició de la Fira | elter.net

Aquest divendres comença la Fira del Porc i la Cervesa i Ràdio Manlleu hi serà present amb una programació especial durant tot el cap de setmana. Tindrem programes especials, música i sobretot entrevistes als responsables del bon funcionament de la fira i als seus comerciants i expositors.


Durant unes franges horàries emetrem en directe per un equip d’altaveus de la plaça però, al mateix temps, es podrà sentir l’emissió com és habitual a través del 107 FM o des del reproductor de la pàgina web.


Aquest divendres hi serem de 17.30 a 19.30 h, amb entrevistes a personalitats com l’alcalde, Àlex Garrido, el regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, o el president del MAB, Enric Rosés, entre d’altres. El dissabte hi serem en directe de 10 13 h, amb protagonisme per la majoria de comerços i entitats que tindran una parada a la plaça, que ens visitaran per explicar la seva experiència a la Fira del Porc. També, diumenge a la tarda, de 16 a 18 h, tindrem convidats per parlar de l’últim dia de la fira i les activitats que realitzen.


Programes especials com “Els Manatís a Terra”, amb una selecció musical de les cançons que es van sentir a la primera edició de la fira o un “Salvem el Coro” històric i amb representació d’actors del Teatre Centre, donaran més vida a l’activitat de Ràdio Manlleu a la parada, davant del Casal d’Avis, per la Fira del Porc i la Cervesa.

Etiquetes:
Societat