26 d'abril de 2024

La Festa del Porc i la Cervesa arriba diumenge al seu punt més àlgid

La popular matança i rostida del porc, els concerts i les degustacions són les activitats més destacades del darrer dia

elter.net 7 d'octubre de 2018 a les 09:15
Festa del Porc i la Cervesa, matança i rostida del porc | elter.net
Festa del Porc i la Cervesa, matança i rostida del porc | elter.net

Manlleu celebra aquest cap de setmana l’emblemàtica Festa del Porc i la Cervesa que enguany arriba a la 26a edició. Tres dies de festa que culminen aquest diumenge a la Plaça Fra Bernadí amb un programa carregat d’actes i d’activitats pensats per a tots els públics.


La jornada arrencarà a les 10 del matí amb un seguit de degustacions per tota la fira i l’obertura dels espais lúdics infantils que romandran oberts fins a les 22h. A les 11 del matí arribarà el moment més esperat de la festa, un any més es realitzarà la històrica matança i rostida del porc, seguida de l’elaboració d’embotits i derivats del porc a càrrec del Mercat Municipal de Manlleu. Enguany, el responsable de comentar aquest acte serà el mestre artesà Jordi Roca.


La música també serà un element important en el transcurs de la festa. A les 12 del migdia, a l’escenari situat a les escales de la plaça, arrencarà el concert-brunch i swing amb el grup Bresca. A 2/4 de 7 de la tarda serà el torn de la banda Men in swing que oferiran un concert-ball en el mateix escenari.


L’últim acte programat començarà a les 7 de la tarda i es tractarà d’un tast guiat de les cerveses artesanes guanyadores del 4t. Concurs de cerveses de la fira. Com amb la majoria de les degustacions, la participació tindrà places limitades i les inscripcions es podran fer al punt d’informació de la fira a un preu de 3 euros.

Etiquetes:
Societat