24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu iguala dos gols en contra a Rubí (2-2)

Els manlleuencs van dominar el partit gairebé de principi a fi però es van haver de conformar amb un punt

Raimon Roma 8 d'octubre de 2018 a les 09:58
El manlleuenc Crivillé controla la pilota davant el local Èric Martínez | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu va visitar aquest diumenge el complicat camp del Rubí i va demostrar ser un equip amb personalitat tot i posar-se el partit en contra en dues errades de precisió que van estar a punt de costar molt cares.

Només s’havien jugat 13 minuts quan l’exjugador manlleuenc, Òscar Uroz, va aprofitar una mala sortida de la defensa visitant per plantar-se sol davant Cristian i superar-lo per baix. El gol va fer esperonar els d’Albert Santanera i Nil Tomàs, que tot i no tenir clares ocasions va dominar el partit i la possessió de la pilota, tancant al seu propi camp un Rubí que, això sí, va poder fer el segon a la primera meitat en dos ràpids contraatacs.

Només començar la segona part, el mateix Òscar Uroz, del Rubí, va veure la targeta vermella directa per insultar el manlleuenc Isaac. El Manlleu va tornar a créixer i tenia la pilota però no arribaven les ocasions. En una que semblava clara, Balagué va fer una passada de la mort que no va trobar rematador i al contraatac, Eloi Serrajordia cometia un penal molt rigorós i que, a més, suposava la seva expulsió quan només portava tres minuts al camp.

El local Kiki transformava la pena màxima i col·locava el 2 a 0 al marcador però, aleshores, va aparèixer l’orgull manlleuenc. Al minut 73, Raül Garcia rematava amb el cap una pilota servida des del córner per Fredi i que acabava al fons de la xarxa. Deu minuts més tard, Crivillé, amb un potent xut creuat, empatava el partit.

En el quart d’hora restant el Manlleu va insistir per sumar els tres punts però es va conformar amb un, buscant fer encara més bo aquest empat el pròxim diumenge quan rebran la visita al Municipal del Girona ‘C’.