25 d'abril de 2024

Els centres educatius de Manlleu comencen dimecres un programa de ràdio

És una iniciativa que es treballarà en horari escolar i que presentaran i dirigiran els mateixos alumnes i professors

elter.net 8 d'octubre de 2018 a les 10:51
Alumnes de Manlleu seran protagonistes a Ràdio Manlleu | elter.net

Aquest pròxim dimecres comença a Ràdio Manlleu el programa “Manlleu educa”, que realitzaran centres educatius de la ciutat durant tota la temporada. L’objectiu és donar veu a les escoles i entitats, als seus professionals i alumnes i que al mateix temps coneguin la ràdio local i el gènere radiofònic.


El primer programa el realitzaran alguns dels responsables del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), per tal que sigui introductori i servirà per explicar, en part, el funcionament del programa i els objectius d’aquest projecte.


Els dies d’emissió de “Manlleu educa” serà tots els dimecres de 19.30 a 20 hores i es podrà tornar a escoltar els dijous al migdia, de 13.30 a 14 hores. A més a més, com és habitual, el podcast dels programes estaran penjats a les nostres xarxes socials per tal que es puguin recuperar sempre que es vulgui.


El programa el realitzaran, en els casos que sigui possible, els alumnes dels centres i el contingut és lliure. Treballaran el que voldran explicar per la ràdio i ho faran aportant les idees i també el presentador i els col·laboradors del programa perquè Ràdio Manlleu, en aquest projecte, hi posarà només el tècnic de so els dies de les emissions. Això sí, posem a la disposició de les escoles tot l’assessorament que sol·licitin per tal que el projecte vagi a bon port i sigui una experiència enriquidora per a totes les entitats i els seus alumnes.

Etiquetes:
Societat