25 d'abril de 2024

La CUP Manlleu engega la campanya «MonoPOUMly»

Organitzen una roda de premsa a El Poquí i una xerrada per exposar la seva contrarietat amb l'aprovació inicial del POUM

elter.net 9 d'octubre de 2018 a les 09:50
Un dels cartells que es poden apreciar a Manlleu | elter.net

La votació per l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Manlleu serà en el proper ple del 23 d’octubre i des de la CUP Manlleu, ja en l’última sessió ordinària, van mostrar clarament el seu rebuig i la seva preocupació afirmant que “no s’ha aprofitat l’oportunitat per desplegar tot el potencial d’aquesta eina” i lamenten, entre d’altres, que no se’ls ha fet arribar tota la documentació completa de la redacció del pla.


Per aquest motiu, el grup cupaire ha engegat la campanya “MonoPOUMly”, que presentaran en una roda de premsa davant El Poquí aquest dimecres. Ja han començat la difusió mitjançant cartells que han aparegut per la ciutat i explicaran que “a Manlleu ens l’estan jugant”.


En el mateix context, dijous, a partir de les 19.30 h al Casal Boira Baixa, la regidora Laura Generó i l’antropòleg Manuel Delgado realitzaran una xerrada-debat sobre l’ús que es fa de l’espai públic. Parlaran de la importància dels usos dels espais i l’experiència de la vida quotidiana de la gent per l’elaboració d’un POUM “que tindrà grans implicacions al municipi durant molts anys”. 

Etiquetes:
Política Municipal