26 d'abril de 2024

L'entrenador del Sant Gabriel salva la vida al porter del cadet de l'AEC Manlleu

El jugador manlleuenc va perdre el coneixement i va patir convulsions després d'un fortuït xoc amb el davanter rival

El Ter 9 d'octubre de 2018 a les 13:12
Els fets es van produir al Municipal d'Esports | elter.net

El duel entra el Sant Gabriel i el Cadet ‘A’ de l’AEC Manlleu de Divisió d’Honor va ser notícia el passat dissabte per un fet fortuït que podria haver acabat en tragèdia. El porter del conjunt manlleuenc, Jan Robles, va xocar violentament amb un davanter visitant i va perdre el coneixement i, al mateix temps, va començar a patir convulsions.


Aleshores, l’entrenador del Sant Gabriel, Jaime Cañedo, va saltar ràpidament al terreny de joc i va aconseguir posar els dits dins la boca d’en Jan per evitar que s’empassés la llengua i s’ofegués. Tal i com explica al mitjà “La Jornada Previa”, Cañedo sabia dels símptomes que patia el porter local i va actuar amb rapidesa per aconseguir salvar-li la vida.


L’acció va provocar un nerviosisme obvi entre tots els presents però en Jan, afortunadament i gràcies a la ràpida reacció d’en Jaime, entrenador del Sant Gabriel i tots els que el van ajudar a estabilitzar el jugador, va recuperar el coneixement i va marxar conscient amb l’ambulància. Des de diumenge en Jan és a casa i haurà de descansar durant dues setmanes després d’aquest gran ensurt.

Etiquetes:
Esports