25 d'abril de 2024

La Final de la Copa d'Europa d'hoquei femení es suspèn a causa de l'huracà Leslie

Les jugadores del Club Patí Manlleu, Maria Díez, Anna Casarramona i Laura Barcons han tornat sanes i estàlvies

elter.net 14 d'octubre de 2018 a les 11:59
Forta representació del CP Manlleu a la Selecció Espanyola | Antonio Lopes

La final de la Copa d’Europa de hoquei patins femení, que enfrontava Portugal i Espanya, es va suspendre ahir a pocs minuts del final del partit, quan Espanya guanyava 3 a 2. La tempesta tropical, causada per l’huracà Leslie, va arribar ahir a la Península i va provocar talls en el subministrament elèctric i despreniments del sostre del pavelló de Mealhada, Portugal.

Aquest mateix matí les jugadores del Club Patí Manlleu, Maria Díez, Anna Casarramona i Laura Barcons, juntament amb la selecció, han tornat sanes i estàlvies a Barcelona. Maria Díez explicava a Catalunya Ràdio que ara l’equip espera la decisió del Comitè Europeu d’Hoquei Patins i que elles es senten guanyadores tot i quedar 1’43’’ per acabar el partit.

El partit entre Portugal i Espanya va començar malament per l’equip visitant, ja que Marlene Sousa va marcar el primer gol després de només 4 minuts jugats. Durant tota la primera part les de casa van estar dominant l’atac, però no va ser fins al minut 21, que Marta Piquero amb un xut potent des d’extrem de l’àrea marcava el primer gol per la Selecció Espanyola.

Després del descans l’equip va sortir amb forces renovades, gràcies a l’empat aconseguit abans de la mitja part, i això es va traduir en un segon gol que va marcar Berta Busquets de seguida. Tot i això el cap de cinc minuts l’equip amfitrió del campionat tornava a posar l’empat al marcador amb un gol de Renata Balonas. En el minut 36 de joc, Sara González feia el que semblava el gol que donaria la victòria definitiva a les jugadores de Ricard Ares, però a falta de tres minuts van començar els problemes tècnics provocats pel temporal.

Després d’un campionat europeu impecable per part de les jugadores de la Selecció Espanyola, caldrà esperar a la decisió del Comitè Europeu d’Hoquei Patins, per saber com s’acabarà la competició.