27 d'abril de 2024

Comerciants del MAB Manlleu fan un «retail tour» a París

L'objectiu és observar i detectar oportunitats per a empreses locals que aposten per innovar i consolidar-se

elter.net 16 d'octubre de 2018 a les 09:58
El grup de manlleuencs a París | @eudaldsellares

Aquesta setmana, un grup de comerciants del MAB Manlleu, juntament amb representants de l’OPE Manlleu i l’Àrea de Promoció Econòmica han fet una visita a París per analitzar i estudiar el sector “retail” parisenc, aconseguint així idees i oportunitats que es puguin importar i desenvolupar als negocis manlleuencs.


Es tracta d’un viatge experiencial que es realitza cada any amb representants de comerços del MAB, de diferents sectors, que estan interessats a conèixer oportunitats de negoci i aposten per una contínua innovació. Els acompanya el consultor Jordi Bacaria, que prèviament ja va realitzar una ruta per diferents negocis parisencs i que ha acompanyat els manlleuencs a explorar les noves estratègies comercials, tendències o el comportament del sector “retail” a la ciutat francesa.


A part de realitzar diferents visites a establiments, els presents a París també s’han trobat amb el director de l’oficina d’Acció de la Generalitat de Catalunya, Cristophe Arnoul, que els ha aprofundit i explicat el sector “retail” a la ciutat francesa.

Etiquetes:
Societat