24 d'abril de 2024

L’Agrupació Sardanista Manlleuenca organitza el 43è curset de sardanes

El curset de sardanes es farà al Centre Cívic Frederica Montseny, de dos quarts de cinc a sis de la tarda.

El Ter 15 de gener de 2009 a les 20:54
A més dels 80 anys de l'agrupació també es commemoren els 10 de Manlleu Ciutat Pubilla.
L’Agrupació Sardanista Manlleuenca celebra aquest 2009 els seus 80 anys d’història i, a més, també es commemoren els 10 anys de Manlleu Ciutat Pubilla. Per celebrar les dues efemèrides es faran diversos actes durant tot aquest any. Una d’aquestes activitats és el tradicional curset de sardanes que enguany arriba la a 43ª edició i que comença aquest mateix dissabte.

El límit d’edat per participar-hi és a partir dels sis anys. Pel que fa al preu, el curset és gratuït pels socis de l’Agrupació i per a la resta valdrà 10 euros. Molts dels que participen en aquest curset després participen en aplecs. Segons Josep Masnou, president de l'Agrupació, hi ha molta gent interessada en aprendre a ballar sardanes tot i que 'ballar-ne bé costa molt’ i que són ‘anys de pràctica’.

El curset de sardanes es farà al Centre Cívic Frederica Montseny, de dos quarts de cinc a sis de la tarda. Tots els dissabtes, a partir del 17 de gener i fins el 7 de març. Les inscripcions es faran el mateix dia 17, a partir de les quatre de la tarda.

Aquest curs només és la primera de les activitats que preveu l’Agrupació per celebrar els 80 anys i els 10 de Manlleu Ciutat Pubilla. Masnou explica de moment encara no hi ha res confirmat però que estan pensant fer algun acte relacional amb aquests 10 anys de Manlleu ciutat Pubilla i també aprofitar l’aplec. Segons Masnou, la sardana és una tradició que es manté amb alts i baixos però el que sí que falta és jovent.
Etiquetes:
Cultura