25 d'abril de 2024

Ajuts per estimular la contractació en empreses del sector industrial

Creacció i els serveis d'ocupació d'Osona destinen 70.000 euros per reduir la taxa d'atur al territori

elter.net 18 d'octubre de 2018 a les 09:38
Les empreses de Manlleu s'hi poden beneficiar | elter.net

L’any 2015 es van encetar unes subvencions destinades a empreses del sector industrial per afavorir la contractació de personal que encara generen impacte avui en dia. Enguany, les empreses del sector industrial d’Osona poden acollir-se novament a un ajut, subvencionat per Creacció i els serveis d’ocupació de la comarca, dins del programa Ocupació per a la Indústria Local, per contribuir en la reducció de la taxa d’atur a Osona.


El servei d’ocupació de Manlleu participa en aquest projecte, el qual onze persones continuen en contracte indefinit a la seva empresa després de ser contractades a través d’aquest servei el 2016, nou persones mantenen el seu contracte respecte l’edició del 2017 i any rere any són més les empreses que demanen aquesta subvenció per contractar personal.


L’import màxim de subvenció per aquesta convocatòria serà el corresponent al salari mínim interprofessional per cada contracte que tingui una durada mínima de nou mesos. El que equival a 4.400 euros si és a jornada completa. L’ajut cobreix una part del cost de la contractació laboral i inclou un guiatge a les empreses per a la correcta incorporació de personal per a cada lloc de treball.


 

Etiquetes:
Economia i empresa