26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu visita aquest dissabte el filial del Llagostera

Els manlleuencs encara no han perdut a domicili però acumulen tres jornades sense vèncer

elter.net 19 d'octubre de 2018 a les 13:07
Raül Garcia, tot i ser central, ja ha fet tres gols aquesta temporada | Raimon Roma

A domicili el primer equip de l’AEC Manlleu s’està sentint còmode en aquest inici de temporada, sumant 7 dels 9 punts possibles lluny d’Osona, i confien a seguir amb aquesta condició de rival perillós en la seva visita a Llagostera aquest dissabte (16 h).


Dues victòries, ambdós a casa i per 2 a 0 i cinc derrotes és el balanç del filial blaugrana, tercer per la cua a la classificació amb sis punts i que arriba a l’enfrontament després de perdre fa una setmana al camp del Sabadell Nord (2-1). Els gironins tenen una plantilla amb jugadors molt joves, no per això menys perillosos. Alguns d’ells, com Mario, Josu, Fàbregas o Ousman ja saben el que és jugar amb el primer equip i són futbolistes a tenir en compte.


En clau manlleuenca, la contundent derrota de la setmana passada al Municipal davant el Girona ‘C’ (1-4) no ha de trastocar els plans dels d’Albert Santanera i Nil Tomàs, que recuperen pel partit Criado i Serrajordia després de complir un partit de sanció. No podran jugar a Llagostera Gerard Llivina, Raúl Campayo, Marçal i Martí Soler, lesionats, ni tampoc Franc Gómez, que aquesta setmana ha deixat l’equip i ha fitxat per l’Abadessenc.


El partit al camp del Llagostera ‘B’ és important per l’equip, primer per recuperar el camí de la victòria i segon per seguir enganxat a la zona alta de la classificació. Com sempre,  es podrà seguir en directe a través de Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports