23 d'abril de 2024

Una de freda i una de calenta pel CP Manlleu a Galícia

Els dos equips sèniors han debutat aquest cap de setmana a la pista del Liceo

elter.net 21 d'octubre de 2018 a les 15:32

Cap de setmana agredolç pel CP Manlleu. El primer equip masculí ha encetat l'OK Lliga de Plata amb una derrota contra l'HC Liceo per 5 a 2. Tot i plantar cara, el conjunt d'Aleix Prims no va ser capaç de remuntar un resultat desfavorable que s'obria amb un gol dels gallecs de falta directe als deu minuts de joc. Facundo Bridge va ser l'encarregat de marcar el 2 a 0 que es mantindria fins al descans.

Pocs minuts després de l'inici de la segona part, Candamio del Liceo va transformar un penal en el tercer gol pel seu equip. El Manlleu va intentar tornar a entrar al partit, però no ho va aconseguir fins a l'equador del segon temps amb dos gols quasi seguits de Roc Pujades. Amb un 3 a 2 al marcador el Manlleu va tenir opcions d'empatar el partit, però de nou va ser el conjunt gallec qui va ser capaç de moure el resultat, amb un gol de Fabricio Ciocale a 5 minuts pel final del partit. Quan faltaven dos minuts, Ciocale va fer el 5 a 2 definitiu.

Per la seva banda, el debut del Manlleu a l'OK Lliga Femenina va ser totalment diferent. Les manlleuenques van dominar el partit des del principi i van obtenir una victòria contundent per 2 a 16 davant de l'equip corunyès. En poc més de 5 minuts, el Manlleu ja havia marcat 4 gols. Raquel Bernadas, Nara Lopez i Elisabet Gurri van ser les responsables d'aquest gran inici del partit. Pocs minuts després Anna Casarramona va marcar el cinquè i el Liceo va aconseguir anotar el primer amb un gol de Lucía Parga. A la mitja part el resultat havia arribat a l'1 a 12 amb gols de Laura Barcons, Maria Díez, Nara López, Gurri i Bernades.

A la segona part el partit es va calmar. Alejandra Martín va marcar el segon pel seu equip i durant la resta de minuts el Manlleu va anar ampliant la diferència amb gols de CasarramonaDíez i Bernades.

Debuts diferents pels equips sèniors del CP Manlleu. El primer equip masculí buscarà la primera victòria a casa el dissabte 27 d'octubre contra el Mataró i l'equip femení intentarà mantenir aquesta bona dinàmica també el 27 d'octubre a casa contra el Cerdanyola.