26 d'abril de 2024

L'aposta pels jugadors de casa li dona la victòria a l'AEC Manlleu

Tres punts importants que situen a l'equip manlleuenc en tercera posició a la classificació de 1a Catalana

Raimon Roma 21 d'octubre de 2018 a les 21:00
Jugada del partit entre el Llagostera 3 - 4 AEC Manlleu | Raimon Roma

Tres jornades després, el primer equip de l'AEC Manlleu es va retrobar amb la victòria al camp del filial del Llagostera. I ho va fer anotant quatre gols (3-4), tots ells de jugadors fets i formats a la base del club.

Abans del quart d'hora de joc arribaria la primera alegria manlleuenca de la tarda. Payán servia ràpid una falta a l'altra banda del camp per Balagué, que definia davant el porter local després d'un excel·lent control. El Manlleu va sortir molt concentrat i intens al terreny de joc i això es va traduir amb gols. El segon arribava gairebé a la mitja hora de partit, en una segona jugada d'un córner quan Isaac xutava a portaria i aconseguia ampliar diferències a l'electrònic.

Sense temps per gaudir de la segona diana, afortunadament arribaria un tercer gol. Excel·lent control i passada de Mia Valls per Adam, que després de desfer-se amb facilitat del seu marcador definia al pal llarg marcant un gran gol. 0-3 al marcador i tranquil·litat relativa per els tècnics, Nil Tomàs i Albert Santanera que van introduir molts canvis a l'onze inicial, donant entrada a homes com Balagué, Isaac, Mia Valls o Eloi Serrajordia. Abans del descans, però, els gironins retallaven distàncies a l'electrònic després que Maldonado superés Iván en l'u contra u.

L'inici de la segona meitat va ser tranquil pels groc i vermells. La intensitat va baixar respecte l'elèctric primer temps i els manlleuencs no van passar gaires problemes al terreny de joc. No obstant, a falta de poc més de 10 minuts per finalitzar el partit, Josu Currais anotava el 2 a 3 pels blaugrana que els tornava a ficar al partit.

Un minut més tard d'aquest gol, apareixia Pau Franquesa a l'esquena del lateral local per definir a la perfecció davant el porter i marcar un 2 a 4 tranquil·litzador. Ja a l'afegit, Josu Currais marcava el 3 a 4 de falta directa, però no hi havia temps per cap més ocasió.

Tres punts molt importants, 10 punts de 12 possibles a domicili i acabant la jornada en tercera posició. Una setmana més, l'aposta pels jugadors de casa, del futbol base manlleuenc, va donar resultats anotant els quatre gols a Llagostera. Propera parada: Sabadell Nord.

Fitxa tècnica:

UE Llagostera 'B': Dani Pérez, Sotto, Mario, Crespo, Parra, Cobos, Blanco, Ousman, Maldonado, Josu Currais i Mercader.

AEC Manlleu: Iván González, Isaac, Joel Puntí, Raül Garcia, Payán, Àlex Soler, Kako, Serrajordia, Adam, Balagué i Mia Valls.

GOLS: 0-1, min. 12, Balagué; 0-2, min. 30, Isaac; 0-3, min. 34, Adam; 1-3, min. 45, Maldonado; 2-3, min. 78, Josu Currais; 2-4, min. 79, Pau Franquesa; 3-4, min. 92, Josu Currais.

Àrbitre: Sergio Álvarez Ubric. Va amonestar amb targeta groga Josu Currais (Llagostera 'B') i Payán, Mia Valls, Adam, Isaac, Fredi i Raül Garcia (Manlleu). Vermella directa a Aitor Angulo (Manlleu).

Estadi: Municipal de Llagostera. Un centenar d'espectadors.