23 d'abril de 2024

L'Espai Rusiñol acull l'actuació del Cor Safari d'Uganda

El concert serà dimarts i els beneficis de la gira serviran per finançar projectes al camp de refugiats de sud-sudanesos

elter.net 22 d'octubre de 2018 a les 09:55
La formació, en concert demà a l'Espai Rusiñol | @corosafari

La gira “Sembrando esperanza” del Cor Safari arriba aquest dimarts 23 d’octubre a l’Espai Rusiñol. El grup, que neix d’una escola i orfenat d’Entebbe (Uganda), utilitza la música per transmetre un missatge de pau i germanor. L’actuació començarà a les 19.30 hores i el preu de l’entrada serà de 12 euros.


Tots els beneficis del concert i de la gira que realitzar Cor Safari aniran destinats a finançar els projectes al camp de refugiats de sud-sudanesos de Bidi-bidi, al nord d’Uganda. Artistes com Txarango, Alejandro Sanz o Rosario Flores han apadrinat aquest grup de joves que arriben a Manlleu de la mà de l’ONG Nzuri Daima, conjuntament amb la col·laboració de l’Institut Antoni Pous i el Teatre Centre.


El Cor Safari no només oferirà el concert a l’Espai Rusiñol, sinó que durant la jornada de demà hi haurà tallers de música per a tothom a l’Institut Antoni Pous juntament amb els alumnes de 2n i 4t d’ESO i la Coral de l’Institut. A més, dinar de carmanyola per tothom i a la tarda, abans del concert, es realitzarà una xerrada sota el títol “Canviar el món és cosa de nens i nenes”.

Etiquetes:
Cultura