25 d'abril de 2024

Inscripcions obertes per una nova edició de la «Córrer x córrer»

Es tracta d'una cursa de 10 quilòmetres, oberta a tothom i que es realitzarà el pròxim 11 de novembre

elter.net 24 d'octubre de 2018 a les 13:36
Un instant de l'edició de l'any passat | Olímpic Manlleu

La 27a edició de la “Córrer x córrer” de Manlleu ha obert les seves inscripcions a tothom qui vulgui participar en la prova que es realitzarà el pròxim diumenge 11 de novembre. Les inscripcions anticipades es tancaran el divendres 9 de novembre i el límit de corredors i corredores inscrits serà de 600 participants.


La tradicional prova atlètica consta d’un recorregut de 10 quilòmetres entre Manlleu i un tram que voreja el riu Ter fins a la Gleva i Sant Hipòlit de Voltregà. Hi haurà la possibilitat d’inscriure’s al mateix dia de la prova, encara que amb un preu de 4 euros. La sortida serà l’11 de novembre a les 10 del matí, amb sortida i arribada al pavelló Municipal d’Esports.


L’organització proporcionarà un servei de dutxes a tots als participants, així com demanen que se segueixin les indicacions de les autoritats policials i membres organitzatius i donaran un obsequi a tots els corredors i corredores. Per formalitzar la inscripció prèvia cal fer-ho a través de la pàgina web de l’Olímpic Manlleu.

Etiquetes:
Esports