26 d'abril de 2024

CB Vic i Plus Pujol Lleida protagonitzen aquest dissabte el derbi català a la Leb or

El partit tanca la primera volta de la competició i es juga a dos quarts de cinc de la tarda

El Ter 16 de gener de 2009 a les 14:31
Una imatge del Vic d'aquesta temporada
La lliga Leb or viurà aquest dissabte el primer derbi català de la temporada. Club Básquet Vic i Plus Pujol Lleida s’enfronten al pavelló de Vic en l’últim partit de la primera volta. Els vigatans tenen l’oportunitat d’aconseguir la vuitena victòria de la temporada, però hauran de superar un dels equips que millor juguen fora de casa.

Els dos equips ja es van enfrontar a principi de temporada en la final de la Lliga catalana LEB, que els lleidatans van guanyar. El Plus Pujol Lleida és un equip jove i amb molt de talent que destaca per un joc ràpid i alegre. Només ha perdut dos partits fora de casa i el seu objectiu és entrar al playoff d’ascens. Entre els seus jugadors, destaquen dos exvigatans, Salva Arco i Rafael Hettsheimer. L’equip és molt compacta i destaca el conjunt per sobre les individualitats. Xevi Garcia creu que una de les claus del partit serà que el Vic es trobi bé sobre la pista.

Després de la derrota a La Laguna, els vigatans intentaran mantenir el seu bon rendiment com a locals. El partit es juga aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.
Etiquetes:
Esports