25 d'abril de 2024

Es presenta en societat el nou Carnet Jove de Manlleu

Està disponible per joves d'entre 12 i 30 anys i ja hi ha 43 establiments de la ciutat que ofereixen descomptes

elter.net 31 d'octubre de 2018 a les 13:11
Cuenca, Poch i Sellarès, a la presentació | elter.net

Aquest dimecres s’ha presentat en societat el nou Carnet Jove Municipal, que compta amb Manlleu com un dels municipis que s’han adherit a una prova pilot que té com a objectiu oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat per als joves manlleuencs i manlleuenques d’entre 12 i 30 anys.


Amb la presència del director general de l’Agència Catalana de Joventut, Cesc Poch, el regidor de joventut de l’Ajuntament de Manlleu, Rafa Cuenca i el regidor de promoció econòmica Eudald Sellarès, han presentat els resultats provisionals d’aquesta prova pilot, que vol potenciar el comerç local i l’ús diari del carnet entre els joves. De moment hi ha 43 descomptes disponibles en establiments de Manlleu que ofereixen que podeu trobar a la pàgina web www.carnetjove.cat/manlleu.


Ja són més de 1.000 joves a la ciutat que compten amb el Carnet Jove i no s’han marcat objectius a l’hora d’arribar a una xifra determinada d’inscrits d’entre els gairebé 5.000 joves que podrien gaudir del carnet, que comptaria amb el distintiu de “Joventut” de l’Ajuntament de Manlleu.


El Carnet Jove de Manlleu se’l poden fer tots aquells joves que estiguin empadronats a la ciutat i és una aposta molt important perquè connectin amb el comerç i les entitats de la ciutat a través de descomptes molt atractius que es van renovant a mesura que passen els mesos i arriben noves oportunitats. Aquestes són, en part, de comerços que veuen en aquesta iniciativa una oportunitat d’apropar-se a al públic jove que d’altres maneres potser no tindrien tanta facilitat per accedir-hi.

Etiquetes:
Societat