25 d'abril de 2024

La DIBA destinarà 200.000 euros per reformar Can Puget

Es destinaran a la segona planta de l'edifici per equipaments municipals i de l'Escola de Música

elter.net 31 d'octubre de 2018 a les 18:51
La reforma serà a la segona planta de Can Puget | elter.net

La Diputació de Barcelona destinarà 23,5 milions d'euros a preservar el patrimoni arquitectònic amb un total de 201 actuacions a la demarcació. Un programa que dona suport a la rehabilitació, reforma i consolidació d'edificis monumentals i jaciments arqueològics a 12 comarques. A Osona, concretament a Manlleu, actuaran a l’edifici de Can Puget.


Concretament serà reformada la segona planta amb un pressupost de 200.000 euros aproximadament. L’objectiu és habilitar-la i adequar-la per a ús municipal i també per a l’Escola de Música de Manlleu.


El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va ubicar l'acció en les demandes que els hi feien els ajuntaments "per potenciar, preservar i mantenir aquests edificis, jaciments i museus al territori". Segons va explicar, tot això provocarà que "molts d'aquests béns que la Diputació ajudarà a restaurar es podran utilitzar, cosa que fins ara era impossible". Com ha destacat la Diputació, pel que fa als edificis o edificacions d'interès històric, cultural, arquitectònic o paisatgístic, les obres que tenen l’objectiu de garantir la seguretat de l’equipament, millorar-ne la funcionalitat, reduir el consum energètic i, alhora, implantar les energies renovables.

Etiquetes:
Economia i empresa