26 d'abril de 2024

La llibreria La Tralla de Vic acull la presentació de la nova editorial Proteus, amb seu la Vallès Oriental

A’aprofitarà l’acte per presentar un nou llibre, titulat 'Quan sigui gran vull ser Premi Nobel de la Pau'

El Ter 16 de gener de 2009 a les 15:00
La portada del llibre que es presenta en aquest primer acte de l'editorial a Vic
La llibreria La Tralla acull aquest divendres al vespre la presentació d’un nou projecte editorial. Es tracta de la nova editorial Proteus, amb seu al Vallès Oriental i que van néixer per l’abril amb la intenció d’acostar l’ètica a tots els públics i educar en valors.

A més, s’aprofitarà l’acte per presentar un nou llibre, titulat 'Quan sigui gran vull ser Premi Nobel de la Pau'. El fundador del nou segell, Miquel Osset, explica que es vol apropar l’ètica a un públic majoritari, i que amb aquesta intenció s’han creat diverses col·leccions segons el públic a les quals s’adrecen.

Bioquímic de formació, Osset va treballar molts anys com a químic, abans d'embarcar-se en la seva nova faceta com a editor. Paral·lelament a la seva carrera professional, ha desenvolupat diversos càrrecs a Amnistia Internacional, i està especialment conscienciat en aspectes com els Drets Humans. El llibre que es presenta a Vic aquest vespre incideix en aquesta temàtica.

Segons Osset, l'ètica és avui més necessària que mai, ja que en aquests moments sentim la necessitat de recórrer a criteris que ens orientin, sense caure en els llibres d’autoajuda, però tampoc limitar-se a arribar al lector erudit. La difusió dels llibres de l’editorial Proteus és tot Espanya. En el cas del llibre ‘Quan sigui gran vull ser Premi Nobel de la Pau’, s’ha editat en català i també en castellà.
Etiquetes:
Cultura