26 d'abril de 2024

ENTREVISTA a Ferran Domènech sobre la ruta «PorcAventura» organitzada pel Grup Defensa del Ter

La sortida se centrarà en quatre alternatives viables al model industrial i intensiu de producció de carn

elter.net 8 de novembre de 2018 a les 10:29
La ruta es realitzarà aquest dissabte | ACN

El Grup de Defensa del Ter, juntament amb l’ONG Justícia Alimentària i l'associació Lluçanès Viu van presentar aquest dimarts la segona edició de 'PorcAventura'. Es tracta d'un viatge en autobús per la comarca d'Osona que enguany se centrarà en quatre alternatives viables al model industrial i intensiu de producció de carn.


El recorregut proposa conèixer diferents experiències viables d'agricultura, ramaderia i alimentació per diferents pobles i racons d’Osona, el Lluçanès i la Garrotxa. Ho explicava en una entrevista al programa de Ràdio Manlleu "Manlleu al dia" un dels membres del GDT, Ferran Domènech. A continuació podeu recuperar l'entrevista:



La iniciativa Porc Aventura va néixer fa dos anys amb l'accent posat en conèixer les conseqüències del model ramader industrial de la cria i engreix dels porcs a la Catalunya Central i, en particular, a Osona. Els impulsors també s'han mostrat preocupats amb la qüestió al voltant de la normativa de benestar animal i opinen que aquesta és massa laxa i els grans grups empresarials s'estan aprofitant de les tendències actuals per una vida més saludable "per fer una publicitat enganyosa". 

Etiquetes:
Societat