24 d'abril de 2024

El CP Manlleu debuta a Europa amb el títol entre cella i cella

Les manlleuenques debuten a Alemanya després d'un any sense disputar la màxima competició europea

elter.net 8 de novembre de 2018 a les 19:54
Les jugadores manlleuenques preparen el debut europeu | CP Manlleu

Comença una nova edició de la Copa d’Europa i el CP Manlleu afronta la present temporada amb optimisme i amb la principal intenció i motivació de lluitar pel títol. Les noies d’Arnau Casanovas aparquen aquest cap de setmana l’OK Lliga i se centren a derrotar el primer obstacle, el Bison Calenberg. El duel es disputarà aquest dissabte a les 3 del migdia a Alemanya i les groc i vermelles tenen com a objectiu intentar sentenciar l’eliminatòria de vuitens de final a l’anada.


Després que l’any passat el CP Manlleu no participés en la Copa d’Europa femenina, enguany, el club hi torna i amb ganes de tenir un paper protagonista. Les osonenques, que han començat l’OK Lliga com un tro, guanyant els primers quatre partits i amb una mitjana de més de nou gols a favor per partit, s’enfronta als vuitens de final de la màxima competició europea a l’actual últim classificat de la Bundeslliga però que fa quatre anys que disputa la màxima competició europea de manera consecutiva.


Jugadores nouvingudes a l’equip aquest any com María Díez “Peke” o  Anna Casarramona volen revalidar el títol europeu que van aconseguir el curs passat amb el Gijón amb el seu nou equip, que des d’un bon principi està desplegant tot el seu gran potencial. Les manlleuenques, tot i no participar en la competició la temporada passada, en els últims anys han estat presents en tres finals a quatre i el 2016 van caure derrotades a la gran final, davant el Voltregà, a la tanda de penals.

Etiquetes:
Esports