El CP Manlleu femení torna d'Alemanya amb l'eliminatòria encarrilada (1-6)

L'equip manlleuenc jugarà la tornada contra el Bison Calenberg l'1 de desembre

elter.net 11 de novembre de 2018 a les 09:48
Les jugadores del CP Manlleu celebrant un gol de l'equip | Cristina Arisa

El primer equip femení del CP Manlleu enceta de la millor manera la lliga europea, després de guanyar l’enfrontament contra l’equip alemany de Bison Calenberg per 1 a 6. Les manlleuenques van aconseguir encarrilar l’eliminatòria tot i la defensa tancada del rival.

Malgrat l’atac constant del Manlleu, el primer gol es va fer esperar fins als últims instants de la primera part, amb una diana de Maria Pujades.

A l’inici de la segona part, les dones d'Arnau Casanovas van tenir l’oportunitat de fer el segon gol amb una falta directe fallada per Nara Lopez, tot i això, la jugadora de seguida va esmenar el seu error marcant el 0 a 2.

El Bison Calenberg també va tenir la seva oportunitat amb una falta directe, però Maria Ballesta, que va jugar la segona part després que Uxue Otegui jugués la primera, ho va impedir.

Les manlleuenques no paraven d’arribar a l’àrea rival i això es va traduir ràpidament en el tercer gol, obra d’Ona Castellví. En els següents minuts l’equip seguia dominant el partit, però en un descuit, les alemanyes van fer el seu primer gol.

Amb l’1 a 3 a l’electrònic, el Manlleu va passar uns moments difícils després del gol de l’equip rival. Malgrat tot, les manlleuenques van saber reaccionar i Laura Barcons va marcar el quart gol finalitzant de manera excel·lent un ràpid contraatac. Encara que el Manlleu gaudia d’una àmplia diferència de gols, el partit encara havia de donar algunes sorpreses. Una targeta blava a Barcons va posar en perill el bon resultat que de moment mantenia el Manlleu. Tot i això, Ballesta va aturar la falta directe i l’equip va tornar a demostrar la seva qualitat en els moments difícils i d’inferioritat numèrica i seguidament Anna Casarramona marcava el cinquè pel seu equip amb una rematada dins de l’àrea.

A partir d’aquí el Manlleu va jugar més còmode i Nara Lopez va tornar a marcar per posar el resultat final al marcador d’1 a 6. A pocs minuts pel final del partit, les alemanyes van disposar d’una altra ocasió per fer el segon amb una falta directe, però Ballesta la va tornar a parar.

L’1 a 6 final deixa l’eliminatòria per passar a quarts de final quasi sentenciada, però s’haurà d’esperar fins al partit de tornada, previst per l’1 de desembre, per saber-ne el desenllaç.