El Tona no dona cap opció a un AEC Manlleu desaparegut (3-1)

Els manlleuencs encaixen la tercera derrota consecutiva en un derbi per oblidar

elter.net 12 de novembre de 2018 a les 11:31
El manlleuenc Adam Ferrer protegeix la pilota davant el local Nil Salarich | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu va allargar la seva mala dinàmica de resultats després de perdre aquest diumenge al camp del Tona (3-1), després d’un partit dolent on, entre d’altres, van pagar molt car la falta de punteria i contundència en atac a la primera mitja hora de partit.

Quan tot just s’havia disputat un minut de partit, Crivillé va tenir una de les ocasions més clares del partit. El davanter no va aprofitar un error defensiu local per, sol davant el porter Charly, marcar el primer gol. Poc després, en una acció similar, Raúl Campayo tampoc va trobar el camí del gol. Qui perdona, ho paga i la primera arribada del Tona va acabar amb gol. El porter manlleuenc Cristian va aconseguir atrapar un primer xut de Javi Revert però el mateix jugador va aprofitar el rebot per marcar. Menys de deu minuts més tard, el mateix Revert va superar Cristian amb una vaselina.

Amb 2 a 0 al marcador, els tècnics manlleuencs van intentar sacsejar l’equip introduint tres canvis al descans però no van aconseguir capgirar el duel. És més, a poc menys de mitja hora pel final, Èric anotava el tercer del Tona amb un cop de cap. El partit quedava gairebé sentenciat i més, després de veure com el manlleuenc Payán fallava un penal. Poc després, Aitor Angulo retallava diferències anotant el 3 a 1. Quedava un quart d’hora pel final i Crivi va tenir dues clares ocasions per marcar i tornar a posar el Manlleu a la lluita pels punts, però el davanter no tenia el seu dia i va estar negat cara la porteria.

Va ser la tercera derrota consecutiva dels manlleuencs, que el pròxim cap de setmana buscaran capgirar la dinàmica a casa davant el Guineueta.