24 d'abril de 2024

Una iniciativa del MAB porta comerços dins altres comerços

La iniciativa «Shop in shop» proposa als participants habilitar un espai per vendre productes d'altres establiments

elter.net 12 de novembre de 2018 a les 17:55
Un exemple de la iniciativa comercial | MAB Manlleu

Manlleu Associació de Botiguers ha engegat la campanya “Shop in shop”, una iniciativa comercial on comerços de la ciutat exposaran i vendran productes d’altres negocis al seu establiment. Aquesta acció promocional ha començat aquest dilluns, 12 de novembre i finalitzarà el pròxim 3 de desembre.


Els comerços participants, un total de 24, habilitaran un espai on hi haurà productes d’altres botigues de Manlleu que, a més, estarà clarament identificat amb la imatge de la campanya i un adhesiu col·locat a terra. El principal objectiu és atraure l’interès de més clients potencials, donar més notorietat al comerç manlleuenc i establir sinergies entre comerciants.


Aquest matí de dilluns els establiments ja han obert amb productes d’altres comerços. Els sectors que s’han creuat són el d’electrodomèstics amb perruqueria, roba interior amb embotits, forn de pa amb roba infantil, joguines i pizzeria, roba de dona amb roba de casa, llibres i decoració o articles de viatge amb descans, entre d’altres.

º

Etiquetes:
Societat