26 d'abril de 2024

La Mostra VOC arriba a Manlleu amb la finalitat d'estimular la producció de continguts audiovisuals en català

La iniciativa d'Òmnium Cultural porta música, gastronomia, curtmetratges i documentals a l'Espai Rusiñol

elter.net 13 de novembre de 2018 a les 18:45
La Mostra es realitzarà a l'Espai Rusiñol | elter.net

Per primera vegada la Mostra VOC arriba a Manlleu amb l’objectiu de promocionar i estimular els continguts audiovisuals en català. La iniciativa d’Òmnium Cultural compta amb la col·laboració de Manlleu Film Festival, l’Ateneu, el Teatre Centre o Sambucus Cooperativa i es realitzarà el pròxim divendres 16 de novembre.


Serà a l’Espai Rusiñol i a la Mostra s’hi podran veure quatre documentals i cinc curtmetratges on el mateix públic assistent podrà votar els seus preferits per escollir els millors, que sortiran també de les votacions de les diferents mostres que es realitzaran arreu del país. La jornada s’iniciarà a les 20 h. amb un sopar, d’aforament limitat i un preu de 8 euros del Sambucus i que comptarà amb l’actuació de Roger Usart. Posteriorment, a partir de les 21.30 h. es començarà amb la reproducció dels curtmetratges i documentals.


Les portes de l’Espai Rusiñol s’obriran a les 20 h. per les primeres 60 persones que vulguin degustar el sopar i a partir de les 21.15 h., s’obriran novament les portes al públic per ocupar les butaques del teatre. El mateix divendres hi haurà una sessió matinal de la Mostra VOC oberta a tots els centres de secundària de Manlleu.

Etiquetes:
Cultura