26 d'abril de 2024

El manlleuenc Llucià Ferrer presenta un nou concurs a TV3

El programa de preguntes i respostes es diu «Atrapa'm si pots» i s'emetrà els caps de setmana

elter.net 14 de novembre de 2018 a les 10:47
Llucià Ferrer torna a TV3 | TV3

Després de presentar i dirigir el programa “Rols de parella”, que es va emetre aquest estiu, el periodista manlleuenc Llucià Ferrer torna a TV3 per presentar un nou programa de preguntes i respostes clàssic anomenat “Atrapa’m si pots”, que s’emetrà tots els dissabtes i diumenges a les 8 del vespre.


Es tracte d’un concurs amb una estructura molt clara i entenedora i que comptarà de cinc fases diferents. A cada una d’elles s’aniran eliminant concursants i a l’última fase els dos finalistes es jugaran el pot del programa. Les preguntes abasten molts àmbits de coneixement o es fa ús de jocs de paraules i endevinalles per donar un to distès, alegre i divertit al programa. A més, als concursants, entre d’altres, també els tocarà ballar o cantar i es tindrà l’oportunitat de conèixer-los una mica més a través de les seves aficions o lloc de residència.


El programa s’emetrà els caps de setmana i Llucià Ferrer ja compta amb una dilatada experiència a la programació de TV3. Va debutar amb el programa “Virus” i també ha presentat “Quin país”, “L’aprenent” o “Menú degustació”.

Etiquetes:
Societat