25 d'abril de 2024

El derbi entre el CP Manlleu i el CP Voltregà, en directe a Ràdio Manlleu

Aquest dissabte es disputa un dels partits més intensos i esperats de la temporada a l'OK Lliga femenina

elter.net 15 de novembre de 2018 a les 18:18
El partit es disputarà al Pavelló aquest dissabte a la tarda | CP Manlleu

El cinquè partit de la temporada a l’OK Lliga femenina ens porta el primer derbi del curs entre el CP Manlleu i el CP Voltregà. Les manlleuenques volen donar el primer cop de puny sobre la taula respecte a un dels màxims rivals a la categoria i passi el que passi ho explicarem a l’antena de Ràdio Manlleu.


El duel que es disputarà aquest dissabte (18 h) i que s’avança de la jornada 8 serà retransmès íntegrament al 107 FM o a través de la pàgina web de Ràdio Manlleu. Ho farem amb la intenció de narrar la victòria manlleuenca, quelcom que les mantindria al capdavant de la taula i que deixaria el Voltregà sis punts per sota a la classificació. Les manlleuenques tornen a disputar un duel de la competició domèstica després de deixar encarrilada l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa d’Europa.


Tanmateix, l’enfrontament es preveu, com cada temporada, extremadament igualat i les jugadores entrenades per Arnau Casanovas confien a seguir amb el bon i impecable inici de temporada per fer mal a un rival que dels quatre primers partits que ha disputat n’ha guanyat tres i n’ha perdut un, el primer, davant l’altre gran favorit de la categoria, el Gijón.

Etiquetes:
Esports