24 d'abril de 2024

Tala i substitució de pollancres al barri de la Salut

L'arbrat estava malalt i en mal estat i s'estan substituint per espècies més adequades en nuclis urbans

elter.net 16 de novembre de 2018 a les 10:09
Un dels arbres talats al Torrent de la Borina | Ajuntament de Manlleu

Des d’inicis d’aquesta setmana s’està duent a terme la tala de pollancres al Torrent de la Borina i Parc Montserrat, a la zona de la rotonda de les piscines, per substituir a l’arbrat malalt i en mal estat per altres més adequats a les zones de nucli urbà.


S’ha continuat amb la tala iniciada a la primavera arran de la caiguda d’alguns exemplars que suposaven un risc tant per persones com per habitatges i vehicles. D’altra banda, a la zona del Parc Montserrat els arbres retirats eren pollancres que s’estan substituint per exemplars de l’espècie Parrotia Pèrsica, que es repartiran per tot el parc millorant la seguretat dels usuaris i conservant-ne els espais d’ombra.


Serà durant aquest mes de novembre que es replantaran els nous arbres al Torrent de la Borina, excepte en una part del carrer on s’ha de canviar una canonada de subministrament d’aigua. A aquestes actuacions s’hi sumaran la tala d’arbres al Passeig del Ter. Els pollancres de la zona poliesportiva estan en mal estat i per risc de caiguda es procedirà a tallar-los i a substituir-los per noves espècies.

Etiquetes:
Societat