25 d'abril de 2024

Manlleu rebrà aportacions per la millora de serveis socials bàsics

Destinades a equips bàsics d'atenció social, atenció domiciliària, transport adaptat, programes de migracions o joventut

ACN/elter.net 16 de novembre de 2018 a les 10:32
El conseller Chakir el Homrani, durant la presentació del programa | ACN

El contracte programa que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies signa amb els ajuntaments de més de 20.000 habitants, entre els quals el de Manlleu i els ens supramunicipals de la Catalunya Central per a la prestació de serveis socials bàsics preveu destinar 12 MEUR al territori durant aquest 2018. En conjunt, suposarà un augment de personal d'un 30%.


Sumats a les aportacions de cada consistori o consell comarcal, les aportacions aniran destinades a la prestació dels serveis socials bàsics i els serveis especialitzats adreçats a col·lectius com famílies amb infants a càrrec, gent gran, persones amb discapacitat, amb malaltia mental o amb problemàtiques de drogodependències, entre d'altres.


Un dels punts que inclou aquest acord i que va destacar el conseller Chakir el Homrani és el fet que es garanteix "l'estabilitat" als ajuntaments i consells fins el 2020. Altres novetats destacables són la dotació d’una partida pressupostària destinada als ens locals en els serveis d’igualtat en el treball, LGTBI i accessibilitat, i la incorporació dels serveis laborals d’orientació, acompanyament i suporta a la inserció.

Etiquetes:
Societat