26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu es veu les cares amb el Guineueta el dia de la presentació

Els equips del futbol base del club es presentaran davant l'afició en el tradicional acte de principi de temporada

elter.net 16 de novembre de 2018 a les 17:13
Isaac Aguilar, en una imatge del partit contra el Tona | Raimon Roma

La gairebé trentena d’equips del futbol base de l’AEC Manlleu realitzaran la presentació oficial de la temporada 2018-2019 aquest diumenge al Municipal d’Esports, a la prèvia del partit que disputarà el primer equip davant el Guineueta.


La presentació dels equips és un acte tradicional de principi de temporada i arreplegarà tots els jugadors de totes les categories del club. L’acte començarà al punt de les 15 hores i els conjunts desfilaran davant l’afició, els pares i mares i tots els presents al Municipal. Després, a les 17 h, el primer equip tancarà la tarda amb el duel que disputarà contra el Guineueta, antepenúltim de la classificació amb 8 punts.


Els manlleuencs arriben a l’enfrontament després d’encaixar tres derrotes consecutives i tenen urgències per tornar a sumar i fer-ho, a més, contra un rival de la part baixa de la taula. Les grans novetats pel partit seran el retorn de dos lesionats que ja estan recuperats i que han estat mesos fora el terreny de joc, com són Marçal i Martí Soler, ja amb l’alta mèdica.


Pau Franquesa i Fredi són els dos únics jugadors que no estaran a disposició dels entrenadors pel partit de diumenge, per tant, Albert Santanera i Nil Tomàs comptaran amb gairebé tota la plantilla, fet que ha succeït poques vegades enguany, per afrontar un partit molt important per recuperar la bona dinàmica de l’equip.

Etiquetes:
Esports