24 d'abril de 2024

CP Manlleu i CP Voltregà empaten en un derbi de màxima igualtat (1-1)

Maria Díez Busqué, Peke, ha sigut l'encarregada de marcar l'únic gol del Manlleu

elter.net 17 de novembre de 2018 a les 20:38
El CP. Manlleu femení no ha aconseguit trencar l'empat | Raimon Roma

El derbi osonenc a l’OK Lliga femenina omplia aquest dissabte 17 de novembre el Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.


A part de la càrrega emocional d’aquest partit, tant el Manlleu com el Voltregà es troben a la part alta d’una classificació molt ajustada i els tres punts eren importants pels dos conjunts. El final ha estat un partit molt igualat i on les dinàmiques no han servit de res.


El CP Manlleu començava l’enfrontament amb confiança, tot i la defensa impenetrable del CP Voltregà liderada per la portera, Teresa Bernadas, que ha salvat moltes ocasions i que s’ha convertit en la jugadora més destacada de tot el partit. Malgrat l’atac de l’equip manlleuenc, ha sigut el Voltregà qui s’ha avançat primer al marcador amb un gol de Berta Tarrida al minut 6 de la primera part.


Tot i aquest revés, les dones d’Arnau Casanovas s’han sobreposat i Peke al minut 15 ha posat l’empat a l’electrònic amb un autèntic golàs. A partir d’aquí màxima igualtat, amb més ocasions clares per l’equip local, però sense poder trencar l’empat. En definitiva ha estat un partit amb la intensitat pròpia dels derbis i on les dinàmiques no han valgut per res.


El proper dissabte al CP. Manlleu femení li toca jugar un altre partit important contra el Telecable Hockey Club.         

Etiquetes:
Esports