23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu no aixeca cap i perd a casa amb el Guineueta (0-1)

Els manlleuencs es tornen a mostrar negats en atac i encaixen la quarta derrota consecutiva

Raimon Roma 19 de novembre de 2018 a les 12:56
Un instant del partit | elter.net

El primer equip de l’AEC Manlleu travessa pel pitjor moment de la temporada i ho va demostrar perdent a casa, per quart partit consecutiu, davant un Guineueta que es va dedicar a defensar amb dents i ungles el gol aconseguit al primer tram de l’enfrontament.


Alguna cosa han de canviar els tècnics manlleuencs, Albert Santanera i Nil Tomàs, per capgirar la dinàmica negativa en la qual es troba immers l’equip. Acumula quatre derrotes consecutives, on només ha estat capaç de marcar un gol i els rivals no han patit en excés davant un Manlleu sense idees en atac i amb errades decisives en defensa.


Davant el Guineueta, que arribava a Manlleu antepenúltim a la classificació i sense conèixer la victòria a domicili, els locals no van trobar novament el camí del gol i al minut 28, el visitant Damián, aprofitant una erràtica sortida del porter Iván González va marcar amb el cap l’únic gol del partit. A partir d’aquí i fins al final del duel, els manlleuencs van tancar el conjunt barceloní al seu camp, que entre les constants pèrdues de temps i el poc encert en atac dels groc i vermells van mantenir el resultat fins el xiulet final de l’àrbitre.


Només dos cops de cap, un de Mia Valls que va sortir fregant el pal i sobretot un altre d’Isaac, al minut 96 i que es va estavellar al travesser, van inquietar el porter Yan Carlos, que juntament amb el seu equip van furgar a la ferida d’un Manlleu que buscarà trencar la dinàmica el pròxim diumenge al complicat camp del Banyoles.

Etiquetes:
Esports