25 d'abril de 2024

Nova prova de foc pel CP Manlleu a l'OK Lliga

Una setmana després de l'empat contra el Voltregà l'equip d'Arnau Casanovas rep la visita del líder, el Gijón

elter.net 22 de novembre de 2018 a les 10:21
El Manlleu vol recuperar el camí de la victòria davant un rival molt potent | CP Manlleu

Una setmana després de signar taules en un intens i emocionant derbi osonenc davant el CP Voltregà (1-1), el CP Manlleu afronta aquest dissabte, novament al Pavelló Municipal d’Esports, el segon partit consecutiu davant un dels grans candidats a lluitar pel títol de l’OK Lliga.


El Telecable Hockey Club, el Gijón, arriba dissabte a Manlleu (19 h) com a líder en solitari de la categoria amb 15 punts, dos més que les manlleuenques. Les asturianes compten tots els partits que han disputat fins al moment amb victòria i van aprofitar l’empat del passat dissabte dels dos rivals directes per posar-se per primera vegada a la primera posició.


Aquesta situació la voldrà tornar a capgirar un Manlleu que vol corregir els errors que va cometre contra el conjunt de Sant Hipòlit per superar l’actual campió de lliga i d’Europa. Les d’Arnau Casanovas van trobar a faltar idees en atac això sí, es van veure frenades pel gran partit de la portera local Teresa Bernadas.


L’objectiu és que dissabte el Pavelló Municipal d’Esports torni a ser un clam per viure un duel entre dos dels millors equips d’Europa i que de ben segur seran protagonistes i grans rivals tot l’any per fer-se amb el màxim nombre de competicions possibles.

Etiquetes:
Esports