24 d'abril de 2024

Gerard Farrés disputarà el Dakar 2019 amb un equip oficial

L'equip Monster Energy Drink Can-Am ha decidit comptar amb els serveis del pilot manlleuenc per la pròxima edició

Guillem Moral 22 de novembre de 2018 a les 17:42
Farrés, a la presentació del seu nou equip | Gerard Farrés

Tot i que feia dies que corria el rumor del fitxatge de Gerard Farrés per l’equip, no s’ha fet oficial fins aquest dimarts, quan Gerard Farrés ha publicat la notícia a les xarxes socials. D’aquesta forma Farrés i Oliveras, passen a competir amb el millor equip de la categoria amb tota una infraestructura dedicada a ells.


La bona trajectòria de Farrés i el seu copilot Dani Oliveras en la preparació del Dakar sumada a l’experiència dels dos a la competició, han estat dos motius de pes perquè l’equip americà es fixés en la parella. Però la victòria a la Panàfrica ha estat clau perquè Monster decidís comptar amb els serveis del manlleuenc. 


Farrés disputarà la prova amb el mateix model de Can-Am amb el qual porta preparant el Dakar, però en aquest cas amb el suport de la marca oficial. Això vol dir que tindrà unes millores i especificacions diferents del buggy què ha pilotat fins ara.


Però Gerard Farrés no estarà sol a l’equip, ja que hi ha dos Can-Am més a les files de Monster. El primer serà pel vigent guanyador del Dakar en SXS Reinaldo Varela, i el segon pel famós especialista americà en off-road Casey Currie. Ara, Farrés i Oliveras es troben a California posant a punt el nou Can-Am amb el qual disputaran el Dakar 2019.


 

Etiquetes:
Esports