26 d'abril de 2024

Àlex Garrido, candidat per ERC a l'alcaldia de Manlleu

L'actual batlle de la ciutat tornarà a ser el número u de la formació a les eleccions del pròxim mes de maig

elter.net 23 de novembre de 2018 a les 16:28
Àlex Garrido, candidat a l'alcaldia de Manlleu el 2019 | elter.net

El passat dilluns Esquerra Republicana de Manlleu va procedir a votar el seu candidat per les eleccions municipals del mes de maig del 2019. Només hi havia un candidat, Àlex Garrido, que va sortir ser nomenat oficialment candidat a l’alcaldia de Manlleu i repetir així legislatura.


Així doncs, l’actual alcalde, Àlex Garrido, serà el cap de llista d’Esquerra i opta a repetir una alcaldia que ostenta des del 2015, després d’haver estat també anteriorment regidor d’Educació i Cultura, regidories les quals segueix com a titular actualment, Joventut i Mitjans de Comunicació en el període 2011-2015.


Esquerra Republicana aspirarà a continuar al capdavant del consistori manlleuenc, quelcom que porta fent des del 2003, amb tres legislatures consecutives de Pere Prat i la darrera d’Àlex Garrido. És el segon nom que de manera oficial transcendeix com a candidat a l’alcaldia per part dels partits que actualment formen part de l’Ajuntament, després de conèixer fa uns dies que Marta Moreta serà la número u pel Partit Socialista de Catalunya.

Etiquetes:
Política Municipal