25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu necessita capgirar la dinàmica a Banyoles

El femení visita el cuer a la recerca del segon triomf seguit i col·locar-se a la part alta de la taula

elter.net 23 de novembre de 2018 a les 18:58
El primer equip busca retrobar-se amb la victòria a la lliga | Raimon Roma

El primer equip de l’AEC Manlleu passa pel pitjor moment de la temporada, després d’encadenar quatre derrotes consecutives, i buscarà refer-se d’aquest mal moment imposant-se al complicat camp del Banyoles (diumenge, 16.30 h), que compta amb dos punts més que els manlleuencs tot i la irregularitat mostrada durant aquest inici de campionat.


Amb tota la plantilla disponible una setmana més a excepció dels lesionats Fredi i Pau Franquesa, els manlleuencs busquen trobar la fórmula o prémer la tecla adequada per retrobar-se en el joc i, sobretot, generar perill i clares situacions d’atac, quelcom que han trobat molt a faltar les últimes setmanes i que han acabat pagant car.


El rival d’aquest cap de setmana és el Banyoles, conjunt que s’ha mostrat força irregular durant la temporada però que ocupa la part alta de la taula amb 18 punts. Els del Pla de l’Estany han perdut els dos darrers partits que han disputat a casa davant el Vilassar de Mar i el Girona per idèntic resultat, 0 a 1.


El femení busca el segon triomf seguit al camp del cuer


Per la seva banda, el femení sènior de l’AEC Manlleu visita aquest dissabte el camp del Cerdanyola (19.30 h), darrer classificat de Preferent. L’equip entrenat per Jordi Devesa arriba amb confiança al duel a territori vallesà després de guanyar al Sabadell el passat cap de setmana.


La victòria “in extremis” del passat cap de setmana ha servit a les osonenques per trencar una petita mala ratxa de resultats en part, gràcies al gol d’Ainara al minut 88 després de complicar-se un partit que tenien controlat. A domicili el Manlleu ha perdut dos partits i en l’última sortida van signar taules al camp del Manu Lanzarote.


Tot i la situació del rival d’aquest cap de setmana no es refien del Cerdanyola, que encadena tres derrotes consecutives i que només ha guanyat una vegada a casa tota la temporada. Devesa no podrà comptar amb la lesionada Anna Miró, ja a la recta final de la seva recuperació i tampoc amb Míriam.

Etiquetes:
Esports