23 d'abril de 2024

El CP Manlleu és el nou líder de l'OK Lliga després de guanyar el Gijón (4-2)

Anna Casaramona i Laura Barcons van marcar els quatre gols que van donar la victòria al conjunt manlleuenc

elter.net 24 de novembre de 2018 a les 22:49
Jugada inicial del partit entre el Manlleu i el Gijón | David Osa

El Club Patí Manlleu femení va aconseguir sumar tres punts molt importants aquest dissabte contra el Gijón, rival directe en la classificació de l'OK Lliga. El partit va estar ple d'alts i baixos, però amb molta prudència per part dels dos equips. Aquests tres punts li donen el lideratge a un Manlleu que aquesta temporada encara no ha encaixat cap derrota.

El partit va començar molt favorable pel conjunt manlleuenc, un gol matiner de Laura Barcons amb només 53 segons jugats va encetar el marcador de l'equip local. En els següents minuts el Gijón va estar perdut i espès, però de seguida es va recuperar i va ser capaç de generar ocasions perilloses. Un contraatac al minut 14 va acabar amb dues jugadores de l'equip rival davant la portera manlleuenca i va estar a punt de posar l'empat al marcador.
La pressió del Gijón al final va donar els seus fruits i Sara Roces va ser l'encarregada de posar l'empat. Malgrat els esforços del Manlleu, el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb l'empat a 1.
Durant els primers minuts de la segona meitat els dos equips van mostrar molt respecte i prudència envers l'equip rival, amb poques ocasions vistoses. Malgrat tot, el Manlleu ho seguia intentant i el minut 9 Anna Casaramona va aconseguir marcar amb un xut des del vèrtex esquerre de l'àrea rival. Sense temps a perdre, el Gijón de seguida va tornar a la càrrega i després d'uns minuts d'intensitat en atac, va treure un penal que Marta Piquero va convertir en el segon gol pel seu equip. Tot i això, el Manlleu va mantenir el cap fred i quan faltaven pocs minuts per acabar el partit, Laura Barcons va aconseguir fer diana amb un xut creuat a dins l'àrea que la portera Elena González no va poder aturar. Finalment, els últims segons, Anna Casaramona va marcar el 4 a 2 definitiu.
En general un partit amb molt de respecte per les dues parts, en el qual els dos equips van tenir ocasions perilloses. El CP Manlleu femení va aguantar bé la pressió del Gijón i va saber aprofitar les oportunitats.