24 d'abril de 2024

El CAP de Manlleu garanteix serveis mínims durant la vaga d'aquesta setmana

El seguiment per part dels professionals serà alt però hi haurà serveis i s'atendran totes les urgències

elter.net 26 de novembre de 2018 a les 12:53
Un dels espais del CAP de Manlleu | elter.net

Els centres de salut catalans, entre els quals el CAP de Manlleu, han convocat una vaga que s’allargarà des d’aquest dilluns i fins al pròxim divendres 30 de novembre, la qual cosa significarà una reducció de l’activitat al centre tot i que es garanteixen uns serveis mínims acordats al mateix temps que alerten que en el cas de les visites concertades es truqui o es consulti prèviament si aquesta es realitzarà.


Des de la conselleria de salut es va pactar que els dos primers dies de la vaga, dilluns i dimarts, els serveis mínims siguin del 25%, amb el funcionament amb normalitat de les urgències, les unitats especials o el transport sanitari, que durant tota la setmana mantindrà una activitat normal. A partir del tercer dia de vaga la resta de serveis mínims s’augmentaran fins al 33%.


Un dels principals motius de la vaga és la protesta davant les retallades que estan patint des del sector. L’elevat nombre de visites que realitza durant un dia un metge de capçalera o la reducció considerable del sou són factors que han portat el col·lectiu a realitzar aquests cinc dies de vaga.

Etiquetes:
Societat