25 d'abril de 2024

Els joves del programa «Youth on the Move» presenten i valoren les seves experiències de mobilitat

Els participants han treballat en empreses d'Itàlia, Eslovènia i Barcelona en un projecte per la millora de l'ocupació

elter.net 27 de novembre de 2018 a les 12:37
Els joves, durant l'exposició de la seva experiència | elter.net

La Txell, l’Anas, en Rashid i en Nourdinne, són alguns dels joves que han gaudit de les beques de mobilitat i millora de l’ocupació laboral que Projecte Aurora, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, porten desenvolupant des de fa cinc anys. Dilluns es van presentar algunes de les experiències dels nois i noies que han participat en aquest projecte internacional.


Els joves van aportar a la conferència els seus punts de vista, experiències viscudes, reptes i competències apreses durant les setmanes que ha durat l’intercanvi. Aquestes s’han repartit en durades que han anat des de les poques setmanes, fins als dos mesos de durada en llocs com Barcelona, Trento (Itàlia) o Maribor (Eslovènia). Els cinc joves han pogut participar fent voluntariat i treballant en entitats, ONG, empreses culturals, com per exemple un teatre o una galeria d’art i han conviscut amb gent de moltes altres nacionalitats i edats diferents. Això els ha servit per, durant aquest temps, poder millorar les seves capacitats personals i laborals en empreses en actiu, millorar el seu anglès i conèixer gent d’altres cultures diferents de la seva.


Tots van comentar que han crescut molt durant aquest temps de l’intercanvi, guanyant molta més independència de la que tenien al començament, i que això els servirà per poder continuar estudiant ara que han tornat a casa, o fins i tot, alguns d’ells ja ha aconseguit trobar feina.

Etiquetes:
Societat