23 d'abril de 2024

El mercat d'intercanvi de Temps X Temps aconsegueix recollir més de 1300 peces de roba

Unes 150 persones van donar una segona oportunitat a la seva roba usada i es van intercanviar unes 800 peces

elter.net 28 de novembre de 2018 a les 12:54
Un moment de l'intercanvi de roba el passat dissabte | Constanci Navarro

Un any més, durant la tardor, va tenir lloc el programa del mercat d’intercanvi Temps X Temps, que es va celebrar els passats 23 i 24 de novembre a Manlleu. Aquest procés és fruit d’una recollida que es va dur a terme durant els dies 5 i 19 de novembre en diversos punts habilitats a la ciutat. Tothom que volia participar-hi, només s’havia de dirigir als llocs assignats i portar, fins a un màxim de cinc peces de roba, per poder obtenir uns tiquets que es van bescanviar els dies de l’intercanvi.


Enguany s’han continuat celebrant els dos mercats que ja s’havien fet en altres edicions, el d’infants i el dels adults. El mercat dels infants va tenir lloc el 23 de novembre a la tarda a l’escola bressol Els Picarols i es va poder intercanviar roba i complements per a infants de 0 a 6 anys. El mercat dels adults va tenir lloc el 24 de novembre a la tarda a l’Espai Express, a la plaça Fra Bernadí.


L’intercanvi, que va comptar amb més de 1.300 peces de roba entregades, es va saldar amb fins a 800 peces que els participants es van canviar i van voler donar un nou ús als seus armaris. La resta de peces sobrants s’entregaran a la botiga d’artesania i roba de segona mà Tam-Tam, que la Fundació Trueta té a Manlleu.

Etiquetes:
Societat