25 d'abril de 2024

El CB Vic guanya el Plus Pujol Lleida (89-76), gràcies a un gran últim període

El partit ha estat molt igualat, excepte en l'últim període quan els vigatans han ofert un recital de joc

El Ter 17 de gener de 2009 a les 19:28
L'últim període ha estat clau per la victòria vigatana
El CB Vic ha guanyat el derbi català de la lliga Leb or. Els vigatans han superat el Plus Pujol Lleida per 13 punts de diferència, 89 a 76, gràcies a una gran actuació en l'últim quart de partit. L'equip de Xavier Garcia ha fet un parcial de 32 a 16, que ha capgirat el marcador i ha fet sumar la vuitena victòria de la temporada.

De fet, el partit ha estat molt igualat fins a l'últim període. El primer quart l'ha guanyat el Vic per 19 a 17. En el segon període ha dominat el Lleida, que ha marxat al descans amb un punt d'avantatge, 34 a 35. A la represa, ha seguit la mateixa dinàmica i amb domini lleidatà. A pocs segons per la conclusió del tercer període el Lleida dominava per 7 punts, però un parcial de 4 a 0 pel Vic ha estat l'inici de la reacció.

Amb un desavantatge de tres punts ha començat el quart i definitiu període, que ha estat dominat de cap a peus pel Vic. Quatre triples en els primers cinc minuts de període han situat per davant en el marcador als vigatans. Cal destacar dos triples d'Héctor Manzano i, fins i tot, un llançament de tres de José Amador. El Lleida s'ha bloquejat en atac, gràcies a la bona defensa vigatana i l'equip de Xavier Garcia ha fet vibrar el públic osonenc.

Entre els vigatans cal destacar el bon partit d'Albert Sàbat (10 de 10 en tirs lliures) i de Josemi Garcia, que han estat claus en l'últim període. Per banda lleidatana, bon partit de l'exvigatà Rafael Hettsheimer, màxim anotador del matx amb 20 punts.

Amb la victòria el CB Vic tanca la primera volta de la competició amb un balanç de vuit triomfs i nou derrotes. A la classificació ocupa la desena posició.