25 d'abril de 2024

El Gijón espera el CP Manlleu als quarts de final de la Copa d'Europa

Les manlleuenques disputen el partit de tornada de vuitens contra el Bison Calenberg amb un clar avantatge de sis gols

elter.net 29 de novembre de 2018 a les 19:27
El partit es disputarà al Pavelló aquest dissabte a la tarda | CP Manlleu

Aquest dissabte el CP Manlleu afronta, al Pavelló Municipal d’Esports, el que hauria de ser un tràmit per certificar el seu accés als quarts de final de la Copa d’Europa. El conjunt manlleuenc rep el Bison Calenberg alemany amb el resultat favorable d’1 gol a 6 aconseguit fa uns dies a domicili.


Aquest avantatge hauria de ser més que suficient per no tenir cap dificultat a l’hora d’accedir a la següent eliminatòria davant l’evident superioritat de les osonenques. A Alemanya les d’Arnau Casanovas, tot i tenir dificultats a la primera part del partit, van acabar sentenciant a la represa davant un rival inferior.


Tot i que l’eliminatòria està pràcticament vista per sentència, el CP Manlleu no es vol refiar gens ni mica i voldrà assegurar de manera definitiva el seu accés als quarts de final de la Copa d’Europa, on l’espera un dels grans rivals per fer-se pel títol, el Gijón. De fet, les asturianes són les vigents campiones d’Europa i disputarien aquesta gran eliminatòria amb les osonenques lluitant per una plaça a la “Final Four”.

Etiquetes:
Esports